miercuri, 14 aprilie 2010

"Let's do it, Romania"

Cand citesti , auzi si vezi despre o astfel de campanie,NU poti spune NU !

TE ALATURI SI TU

Campania “Let’s do it,Romania” se bazeaza pe toti cetatenii Romaniei. “Ea” doreste si incearca sa curete tara de mizerii aruncate tot de noi (din comoditate,obisnuinta, instinct).

Toti  intr-o singura ZI , 25 septembrie 2010 !!

Cred ca poti sa te inscrii pe site iti ia 5 minute si una din sambetele lunii septembrie, ca sa te intalnesti cu ceilalti voluntari sa iei de jos gunoiul sa il pui intr-un sac apoi dus la reciclat, intre timp razi, glumesti,canti si cunosti oameni noi. Seara, stati la povesti admirand cat de frumoasa este natura, si cate daruri ne ofera ea fara sa ne gandim putin sa analizam cat de mult ne afecteaza pe noi.

Sunt tanar , am 23 de ani locuiesc in Piatra Neamt de cand ma stiu. Nu am multa carte la activ sau vreo facultate si nici nu iti trebuie ca sa poti sa faci asta. Am auzit de aceasta campanie acum o luna de zile. Am dat si eu mai departe cum ar face orice cetatean ca mine sau ca tine bunule cititor ! Nu vreau sa te imbrobodesc cu nu stiu ce publicitate, articol trecut prin zeci de verificari si zeci de cuvinte greoaie sa te impresioneze mai tare, iti spun sincer si direct !

Aceasta campanie la nivel national a pornit in Estonia ( 2007 ) la care sau prezentat 70.000 de voluntari care au strans impreuna 10.000 de tone de gunoaie.
Au reusit! Sunt multumiti, au o tara curata…
Bun, trecem mai departe! In 2010 ”Let’s do it” se desfasoara si in Delhi , Portugalia, Romania ! Eu m-am inscris in calitate de coordonator de judet (Neamt). Tot ce imi doresc de la tine bunule cititor sa ai putina ambitie ca nu te costa nimic sa fii mandru de orasul tau , judetul tau,tara in care traim, natura care ne inconjoara. Inscrie-te sa pierzi din viata ta o zi si 5 minute pentru a schimba totul din jurul nostru…


Cu cateva click-uri te-ai inscris si intr-o zi salvezi pamantul …
Un clip care te va impresiona sa spui si tu LET’S DO IT


Deasemenea, sunt foarte multumit ca am fost apreciat de o doamna ziarista, Magda Vasilache care a publicat discutia mea de pe site-ul  http://www.domnuleprimar.ro/  in ziarul Monitorul.
( click pe poza si foloseste zoom-ul cu incredere )0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More