joi, 29 aprilie 2010

O noua actiune de ecologizare

Avem nevoie de Natura asa cum si "Ea" are nevoie de noi.

Ne-am gandit sa rupem cateva ore din timpul nostru pentru a demara o noua actiune de ecologizare. Dar de aceasta data pe dealul Carlomanu.

De aceea ne intalnim Sambata 8 mai 2010, la orele 10 in fata Liceului Auto pentru a face curatenie. Aveti nevoie doar de o pereche de manusi  si saci menajeri.

Va asteptam cu mic, cu mare sa facem putina curatenie sambata!
Deasemenea este nevoie de mai multa lume in organizare, cine doreste sa se implice sa-mi dea un semn.

Anuntati participarea Dumneavoastra la adresa de e-mail devyllutza@yahoo.com


6 comentarii:

Sunshine spunea...

e de la sine inteles ca o sa fiu acolo:)

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!

daniel vinca spunea...

bravo! sper sa fiti cacat mai multi!!!

daniel vinca spunea...

erata:
"cat mai multi"... nu-mi arde de misto, dar tot da eroare tastatura si uite ce naiba a a iesit...

Madalina spunea...

Maaai, poate iti dau si eu aparatul anul asta:))

Octav92 spunea...

http://octav92.blogspot.com/2010/05/blogmeet-editia-1.html

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More