miercuri, 12 mai 2010

Proiect Nemtean in Tara Lui Andrei

Ecologizarea lacului Pangarati

Cu ceva timp in urma faceam poze peturilor si gunoaielor de pe malurile lacului Pangarati pt. "Let's do it,Romania" acum EcoMoldavia il curata si voi fi prezent si eu la aceasta actiune!

Tabara de ecologizare "O Lume Vie - Lacul Pangarati"
Actiune organizata de Asociatia EcoMoldavia in localitatea Pangarati (judetul Neamt).
Perioada: 21.05.2010 - 23.05.2010

"O Lume Vie - Lacul Pangarati" este o actiune proprie EcoMoldavia ce are ca scop constientizarea privind importanta protejarii ariilor naturale si ecologizarea Rezervatiei Avifaunistice Lacul Pangarati. Tabara se va desfasura pe durata a 3 zile si va cuprinde, pe langa actiunile efective de colectare a deseurilor si alte pe activitati cu tematica eco. Solicitam implicarea voluntarilor din intreaga tara. Mentionam ca numarul de locuri este limitat la 25, solicitarile de participare vor fi acceptate in limita acestui numar. Va multumim si ne bazam pe ajutorul vostru! Pentru detalii: ecomoldavia@yahoo.com.


1 comentarii:

tina spunea...

uite,miscarea asta generata de tine,imi aminteste de un film,nu stiu titlul exact,ceva de genul,aprox,"Da mai departe"...
sper ca fiecare va da mai departe imboldul de a "curata" natura de mizeriile umanoizilor care cred ca totul li se cuvine,nerealizand ca generatiile viitoare platesc.
continua,sunt cu ochii pe tine!:)

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More