marți, 6 iulie 2010

Agent Green

In timp ce faceam un GIRO (o plimbare) ca sa zic si-un cuvant de-aici de la broscarlandia am citit ceva intr-un grup de yahoo. Bucurati-va si sariti la bagaje!

In perioada 22 -31 iulie Agent Green organizeaza tabara de rezistenta de la Campusel (jud Hunedoara) pentru stoparea DN 66A unde vor participa angajati si voluntari de la mai multe organziatii, printre care si noi (ne dorim mult asta, voi nu?).

Ar fi super daca am avea doritori printre voi care sa ne reprezinte in aceasta tabara de rezistenta. Dotarile necesare: cort, sac dormit, bocanci, haine groase, pelerine de ploaie, vesela (cana, farfurie, ustensile de mancat :P), ochelari de soare sa participe la eveniment.

Un rezumat al cazului DN 66A gasiti aici:

Activitatea are loc in preajma deciziei de obtinere a acordului de mediu de la ANPM pe care vrem sa il oprim definitiv pe criterii stiintifice.

Zilele in care o sa participam noi (SDD-ul): 22 iulie (sa se ajunga acolo) - 23 iulie (si seara e plecarea - eventual 24 dimineata).

Astept raspunsul vostru pana joi 8 iulie. Va rog sa raspundeti si daca nu puteti veni (ex: "imi pare rau, dar nu am cum ca sunt cu job-ul" etc).

O seara faina va doresc,

Rucsandra
Coordonator Voluntari Salvati Delta


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More