joi, 8 iulie 2010

TBike Timisoara ajuta orasul Galati

Cu toata mandria postez acest anunt si tot respectul pentru TBike Timisoara care a postat un anunt pe facebook despre actiunea caritabila ce invita cetatenii orasului Timisoara spre a oferi o mana de ajutor unui oras din celalalt capat al tarii, Galati! Felicitarile mele si sprijinul meu moral si online...

"TBike Timisoara Daca vreti sa ajutati la construirea digului pentru a salva Galatiului de inundatii va oferim Transport, Cazare si Mancare gratuita in Galati. Plecarea din Timisoara se face maine la 13.00. Intoarcerea este Joi. Sunati la tBike pentru mai multe detalii." (marti 06.07.2010)


Informaţii de bază despre TBike Timisoara

Biografie:

 Acum puteţi închiria biciclete în Timişoara! tBike îşi propune să facă din Timişoara un plai de biciclişti, încercând să ofere în premieră pentru oraş o alternativă ecologică viabilă la transportul în comun. tBike pune la dispoziţie un serviciu semi-modular de închiriat biciclete. Vehiculele sunt foarte comode şi pot fi folosite cu orice vestimentaţie (inclusiv rochii), fiind perfect echipate pentru oraş: coş, portbagaj, semnalizare luminoasă, apărătoare de noroi şi apărătoare la lanţ.

Dupa ce Timisoara te-a ajutat pe tine, ajuta si tu Timisoara sa fie primul oras din Romania cu un sistem public ecologic de transport in comun pe biciclete. Ajuta Timisoara sa mai faca o premiera! Timisoara poate! Daca nu noi, atunci cine? :)
Sustine initiativa tBike prin:

1. inchirierea unei biciclete albastre (20 lei/zi). Te distrezi si in acelasi timp ajuti orasul! Rezerva-ti o bicicleta tBike chiar in cadrul Street Delivery pentru a fi sigur ca poti contribui!

2. fi ambasador tBike. Spune prietenilor tai despre initiativa, dezbate, propune idei, ajuta-ne, spune mai departe!

3. cere reprezentantilor tBike formulare de semnatura pe care prietenii tai sa le completeze ajutand astfel la strangerea de semnaturi. Le vei aduce tot tu la unul din centrele de inchirieri tBike.

Sau fa-le pe toate 3 dintr-o lovitura si vom avem noi grija sa primesti un cadou din partea noastra.
Un pas mic pentru tine, un pas mare pentru Timisoara!
Bicicleta cu bicicleta vom reusi sa oferim o alternativa ecologica la transportul in comun!

tBike este "probabil cele mai avantajos si avansat centru de inchiriat biciclete din Romania" (TaraLuiAndrei.ro) si cel mai frecventat centru din orasul de pe Bega (peste 150 deja ne-au incercat!).

Pentru inchirieri sunati acum la:
072-ia-tbike sau 0770-207-392

Date de contact Email: office@tbike.ro
Număr de telefon mobil: +40 724282453
Alte numere de telefon: +40 770207392
Adresă: Str. Mercy, Nr. 4 (tBike 1 - BookTravel.ro)
Timisoara, Romania
                                               Pagină de internet: http://www.tbike.ro/


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More