joi, 14 octombrie 2010

Fii voluntar Agent Green

Voluntariatul de mediu în România este la început de drum. Până acum s-au plantat copaci şi s-a strâns gunoiul altora, de multe ori de dragul unui beneficiu sau al publicităţii. Mulţi copaci s-au uscat şi gunoiul a reapărut pentru că cei responsabili nu ştiu sau nu doresc să îşi facă bine treaba şi pentru că mulţi oameni sunt lipsiţi de cei “şapte ani de acasă”.

Agent Green îi primeşte în campaniile sale pe acei voluntari care înţeleg că în schimbul efortului depus vor primi “doar” un mediu mai curat.

Fiecare aptitudine este importanta. Nu conteaza unde locuiești. Avem nevoie de voluntari care pot participa direct sau indirect la pregatirea si punerea in practica a proiectelor. Poate fi o idee creativa de campanie, o traducere, poate fi un spot video sau unul radio, poate fi specializarea pe care o ai intr-un anumit domeniu sau poti fi cyberactivist. Important este să simți chemarea naturii și să îți dorești să acționezi.

Scrie-ne ce sti sa faci, de unde esti, cu ce te ocupi, cat timp ai pentru a fi voluntar si, mai ales, de ce doresti sa fi un Agent Green.

 Adresa noastra este: voluntar@agentgreen.ro0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More