joi, 14 octombrie 2010

Fii voluntar Green Peace Romania

Greenpeace a luat naştere pentru că un grup de oameni devotaţi a crezut că poate face o diferenţă. Întotdeauna ne-am bazat pe sprijinul, devotamentul şi pasiunea voluntarilor în reuşita muncii noastre şi atingerea obiectivelor.
Voluntarii Greenpeace aduc o schimbare la nivel mondial. Voluntariatul în cadrul Greenpeace este organizat în grupuri locale care realizează activităţi de susţinere a campaniilor, colaborează în munca de zi cu zi a organizaţiei şi o reprezintă la nivel local. Greenpeace are grupuri locale în Bucureşti, Cluj Napoca, Arad și Iași. Activitatea de voluntariat este fundamentală pentru ca Greenpeace să îşi poată atinge obiectivele. 
 
Ce trebuie să știi dacă vrei să fii selectat ca voluntar: 
 
-să ai disponibilitatea de aparticipa la activităţi şi întâlniri în timpul săptămânii de lucru; 
-să fii dedicat protecției mediului alături de Greenpeace. 
-să fii bine informat cu privire la obiectul de activitate și campaniile Greenpeace (atât campaniile internaționale cât și cele derulate în România); 
-să poți aloca cel puțin 5 ore pe săptămână activității de voluntariat; 
-să ai un puternic  spirit de echipă și să fii comunicativ; 
-să nu ai o atitudine discriminatorie și să nu fi participat la activități violente;
 
 Atenție, persoanele afiliate politic (care dețin funcții politice sau sunt membre ale oricărui partid) nu pot deveni voluntari Greenpeace. 
 
În lume sunt peste 3 milioane de voluntari Greenpeace. Fiecare este unic, fiecare este diferit. Pe toți îi unește spiritul Greenpeace.  Dacă dovedești că te caracterizează, te vei  putea alătura celei mai puternice voci pe care planeta noastră o merită. Pentru că există un singur Pământ!  
 
Fie că ești din București, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Brașov, Constanța, Timișoara, sau Arad,  vino alături de noi!  Înscrie-te pentru voluntariat: descarcă, completează fișa de înscriere și trimite-o la adresa: irina.bandrabur@greenpeace.ro. Dacă te potrivești cu profilul Greenpeace, vei fi contactat și chemat la o întâlnire.
Greenpeace România recrutează voluntari în București !
Descarcă, completează fișa de înscriere și trimite-o la adresa irina.bandrabur@greenpeace.ro , până pe 30 octombrie 2010.
Greenpeace România recrutează voluntari în Timișoara !Descarcă, completează fișa de înscriere și trimite-o la adresa irina.bandrabur@greenpeace.ro , până pe 30 octombrie 2010. 
Greenpeace România recrutează voluntari în Cluj Napoca !Descarcă, completează fișa de înscriere și trimite-o la adresa cluj@greenpeace.ro , până pe 25 octombrie 2010. 
Greenpeace România recrutează voluntari în Iași între 1 și 22 octombrie 2010. Descarcă, completează fișa de înscriere până pe 22 octombrie și trimite-o la adresa iasi@greenpeace.ro . Candidații vor fi anunțați prin e-mail dacă au fost sau nu selectați.
Am primit foarte multe cereri de inființare de grupuri locale de voluntari și vă mulțumim! Pentru o organizare eficientă, în acest an ne vom concentra pe consolidarea de grupuri de voluntari în câteva orașe, printre care: Alba Iulia, Brașov, Timișoara, Constanța. Persoanele care vor să devină voluntari Greenpeace într-unul din orașele de mai sus, pot trimite fișa de înscriere completată la adresa irina.bandrabur@greenpeace.ro .


1 comentarii:

Anonim spunea...

IASI: http://greenpeaceiasi.wordpress.com

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More