joi, 14 octombrie 2010

"Mergem impreuna!" in Judetul Neamt - Mobilizare pentru Protectia Animalelor

Actiuni rapide:

Adauga pe Messenger:
adoptiicaini.neamt
Invita-ti prietenii pe grupul
judetului Neamt pe Facebook
Alatura-te grupului judetului
Neamt pe www.protectiaanimalelor.org


Draga prieten, In urma cu 5 luni am inceput inscrierea in campania “Mergem impreuna!”, de atunci 145 de persoane din judetul Neamt si-au manifestat dorinta de se implica.  Iti solicitam acum participarea pentru a realiza obiectivele propuse.

Scopurile campaniei “Mergem impreuna!” urmaresc:

In cel mai scurt timp:
- Colectarea de informatii despre fiecare adapost: persoane de contact, telefon, email, adresa, coordonate GPS, program de vizite, numarul cainilor din adapost, statistici despre adoptii,  dotari, website, poze si video.
- Fotografierea profesionista a cainilor din adapost, prelucrarea imaginilor si publicarea lor pe adoptiicaini.ro impreuna cu datele de contact ale adapostului.
- Mobilizarea iubitorilor de animale din Neamt pentru a crea grupuri de discutii si retele care sa raspunda rapid in eventualitatea realizarii unor actiuni sau manifestatii la nivel national.
- Informarea ONG-urilor din Neamt despre posibilitatile de promovare si mobilizare a voluntarilor, de care pot dispune prin apelarea la adoptiicaini.ro sau protectiaanimalelor.org
Pe termen lung:
- Crearea parteneriatelor cu cabinetele veterinare si petshop-urile din judet pentru promovarea adoptiilor.
- Promovarea cabinetelor veterinare care fac reduceri pentru sterilizarea cainilor fara stapan sau care nu sunt de rasa.
- Organizarea targurilor de adoptii saptamanale in parcuri frecventate, in colaborare cu autoritatile si ONG-urile locale.
- Organizarea zilelor de curatenie in adaposturi si strangeri de hrana.
Poti adauga la aceasta lista printr-un mesaj pe protectiaanimalelor.org sau pe ecosemnal@gmail.com

Ce vrem de la tine…

1.  Cunosti adaposturile si asociatiile din judetul tau? Verifica daca le avem si noi pe site la adresa http://www.adoptiicaini.ro/judetul-neamt/
Adauga folosind formularele existente: adauga un adapost sau adauga o asociatie. Pentru corectii sau completari trimite un email la adresa ecosemnal@gmail.com
2.  Inregistreaza-te pe  ProtectiaAnimalelor.org  si alatura-te grupului Neamt. http://www.protectiaanimalelor.org/grupuri/neamt/
Vei  fi automat abonat la notificari prin email, preferinta care poate fi schimbata, dar pentru a putea comunica viitoarele actiuni te rugam sa o pastrezi.
3.  Alatura-te si invita-ti pritetenii in grupul creat pe Facebook pentru judetul tau. Il gasesti aici: http://www.facebook.com/group.php?gid=163459513680354
Te rugam sa folosestii optiunea "Invite People to Join" pentru a aduce noi membri grupului pe Facebook.
4.  Afla daca esti potrivit pentru a deveni coordonator judetean al actiunilor inteprinse de catre adoptiicaini.ro si protectiaanimalelor.org, incepand cu campania “Mergem Impreuna!” de mobilizare a voluntarilor si continuand cu obiectivele propuse la lansarea platformei ProtectiaAnimalelor.org
Raspunde la Mini-Interviu» si vezi care sunt atributiile unui coordonator judetean - fisa postului
Verifica realizarea acestui pas pe http://www.protectiaanimalelor.org/grupuri/neamt/ si contacteaza moderatorii sau administratorii grupului (altii decat admin!)  pentru a realiza primele contacte.
5.  Urmeaza fotografierea cainilor adoptabili din adaposturi. Daca esti fotograf profesionist sau cunosti unul disponibil fa primul pas si scrie pe pagina grupului sau ia legatura cu moderatorii grupului, daca exista la acel moment.
6.  Da mai departe acest mesaj  prietenilor care doresc sa se implice sau scrie pe blog. Numarul actual al persoanelor implicate in Neamt, 145, poate deveni  1450 intr-un timp mult mai scurt prin implicarea tuturor.
Ne gasiti si pe Yahoo Messenger, ID: adoptiicaini.neamt
Iti multumim pentru implicare!
Cu prietenie,
Ionut Parausanu – Fondator Protectiaanimalelor.org, Adoptiicaini.ro, Adoptiipisici.ro
E-mail: ecosemnal@gmail.com
Tel.  0727.769.509, 0749.910.512   Fax. 0215.698.8400 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More