vineri, 19 noiembrie 2010

Ce parere ai despre acest proiect?

Am un proiect in minte si il dezvalui cu voi. Ce-ar fi daca as cere de la stat 30 de hectare de pamant, as construi lacasuri pt animale apoi sa chem voluntarii din Tara Lui Andrei, Mai Mult Verde, ”Let's do it, Romania” si asa mai departe ca sa nu ma mai chinui eu cu adunatul lor... Fiecare voluntar trage biletul din urna al unui catel aflat la noi in curte si va avea datoria sa aibe grija de el, ducandu-l acasa timp de o saptamana. Daca ii va placea va putea sa il pastreze, daca nu, va fi returnat si apoi luat din nou de catre un alt voluntar...
Apoi asociatiile de adoptii caini sa isi incheie activitatea spunand: Jos palaria, bine te-ai trezit Romania!!


VISEZ ????


2 comentarii:

Aldo spunea...

Nu, nu visezi! E ceva realizabil cu putina vointa si munca. Acest proiect poate fi valabil atat pt caini cat si pt pisici. Ar fi insa 2 probleme:
1. Obtinerea bucatii de pamant de la Statul Roman si construirea adaposturilor (desi cu un proiect bine realizat se pot obtine fonduri Europene pt asa ceva - eu una aveam ceva de genul asta in cap dar imi lipsesc fondurile pt demararea proiectului)
2. Trebuie tinut cont de impactul psihologi adus de schimbarea caminului si stapanului in fiecare saptamana pana la gasirea unui camin permanent. Nu e usor. Dar cu multa munca si foarte multa iubire si grija pt animale se poate face ceva frumos.
Iti doresc ca asta sa fie un vis care sa ti se indeplineasca!

Madalina spunea...

Salvam balenele?>:D<

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More