joi, 16 decembrie 2010

De sărbători ajută ONG-urile ca ele sa poată ajuta mai departeDaca vrei sa faci cadouri de sarbatori celor dragi si sa ajuti, in acelasi timp, initiativele de protectia mediului, alege produsele din magazinul caritabil www.charitygift.ro.
Oktal.ro doneaza 3% din valoarea produselor de IT pe care le vinde prin intermediul www.charitygift.ro catre MaiMultVerde!

Beneficiezi de aceleasi avantaje de care ai dispune pe site-ul distribuitorului
Oktal.ro si donezi - fara costuri suplimentare - pentru proiectele de protectia mediului pe care le desfasoara Asociatia MaiMultVerde cu ajutorul voluntarilor.

Daca achizitionezi produse IT in luna cadourilor, ai ocazia sa reduci impactul asupra mediului cu varianta cumparaturilor caritabile online. In gama de produse ce pot fi achizitionate in scop caritabil, veti gasi laptop-uri, media playere, monitoare, desktop-uri PC sau navigatie GPS. Produsele sunt de calitate si garantate de experienta de 11 ani a magazinului online
Oktal.ro in domeniul IT.

Cumparatorii dispun de livrare gratuita pe teritoriul Romaniei si e-service gratuit, o modalitate de rezolvare a garantiilor prin ridicarea si returnarea produselor direct de la domiciliul clientului.

Spor caritabil la cumparaturi!

Echipa Mai Mult Verde


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More