duminică, 27 februarie 2011

1 Martie – Miting la Palatul Paralamentului impotriva intentiei de a se adopta eutanasia ca metoda de gestionare a cainilor comunitari

Confirma participarea pe www.protectiaanimalelor.org

Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor (FNPA) organizeaza Marti, 1 martie, ora 13:00, Bucuresti Palatul Parlamentului, str. Izvor 2-4, la intrare Camera Deputatilor (in fata parcului Izvor)


M I T I N G

Impotriva intentiei de a se adopta eutanasia, incarcerarea sau lasarea la latitudinea primariilor (varianta despre care s-a discutat) optiunea pentru metoda de gestionare a cainilor comunitari.
Nemaivorbind de eutanasie, cunoastem cu totii ce inseamna lagarele primariilor dar mai ales ce insemna sa lasi la alegerea primariilor decizia de viata sau moarte a cainilor. Daca pentru deputati, “spalandu-se pe maini”, este cea mai confortabila decizie, multi primari (mai ales cei ce au facut presiuni imense asupra deputatilor PDL) asteapta “legea eutanasiei” sau legea “fac ce vreau”. Chiar daca exista si primari ce realizeaza beneficitatea sterilizarii si pe care o aplica vor trece ulterior la ucidere din cauza abandonului masiv al altor caini din celelalte localitati care le vor umple strazile. Eutanasia, incarcerarea sau legea “optionala” vor avea acelasi impact: sute de mii de caini omorati si alte sute de mii de caini in strada, continuu, la nesfarsit. Marti se planifica a fi VOTUL Comisiei de administratie publica asupra PL 912 – prin care se decide daca viitorul animalelor va fi altfel decat trecutul.

SUSTINEM STERILZAREA & RETURNAREA ca unica si dovedita solutie pentru rezolvarea situatiei cainilor comunitari. Va asteptam cu pancarde, afise, banere …..

Toti cei care puteti organiza si in orasele dvs, in special in cele din care sunt deputatii din Comisie adica:
Arges    Bacau (2)          Bihor     Bistrita-Nasaud              Botosani           Bucuresti
Cluj       Constanta (2)     Covasna            Dambovita         Dolj       Galati
Giurgiu  Hunedoara         Iasi (2)              Olt (3)               Prahova             Salaj
Satu-Mare         Suceava            Timis    Valcea (3)         Vaslui

Cei care nu puteti organiza in orasul dvs dar doriti sa participati va asteptam la Bucuresti.

SA ARATAM MARTI CATI LUPTAM CU ADEVARAT PENTRU ANIMALE!
SA ARATAM CAT SUNTEM DE MULTI!

Pentru mai multe informatii detaliate despre caini, , , , si voluntariat pentru protectia animalelor oriunde in tara aboneaza-te gratuit la newsletterul saptamanal AdoptiiCaini.ro

Sursa: AdoptiiCaini.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More