joi, 17 februarie 2011

EcoPaparazzi, portalul de comunicare pentru comunitatea eco din Romania

Ce este EcoPaparazzi?

EcoPaparazzi - Politia verde a bunului simt a inceput ca un concurs foto-video lansat de caravana eco de film Guerilla Verde. Acum EcoPaparazzi isi propune sa fie o prezenta permanenta in mediul online, devenind un portal de comunicare al comunitatii eco si un proiect autonom.

Ce poti face pe EcoPaparazzi?
Poti surprinde imagini cu bune si rele practici fata de mediu in comunitatea ta;
Poti discuta despre problemele pe care le sesizezi;
Poti lasa mesaje pentru vecini, prieteni, autoritati;
Poti intra intr-o comunitate de oameni interesati de protectia mediului;
Poti castiga premii, deoarece concursul continua.


Regulamentul concursului

Despre concurs
EcoPaparazzi este un concurs foto - video de "politie verde a bunului simt" care se adreseaza tinerilor si nu numai. Imaginile surprinse vor reflecta modul in care comunitatile locale respecta - sau nu - mediul inconjurator. Surprinde imagini de pe strada, din scoala, liceu, campus sau imagini din calatoriile tale! Vor fi premiate cele mai curajoase si originale fotografii sau filmulete.

Cine poate participa?
Se poate inscrie in concurs orice persoana, indiferent de varsta sau localitatea de provenienta, care vrea sa semnaleze actiuni demne de lauda - sau de critica - in legatura cu mediul inconjurator.

Ce castigi?
Aparate foto
Alte premii surpriza


Cum participi?
Ai doua modalitati de inscriere:

1. Trimite-ne fotografiile sau filmuletele tale pe contact@ecopaparazzi.ro, alaturi de datele tale de identificare (nume, adresa, numar de telefon) si informatii despre fotografiile sau filmele tale - cand si unde au fost realizate. Noi iti vom posta materialele pe portalul www.EcoPaparazzi.ro iar tu trebuie sa aduni voturi pentru a castiga. 2. Posteaza materialele direct pe www.EcoPaparazzi.ro, in sectiunea CONCURS si da-ne un mail cu datele tale de identificare la contact@ecopaparazzi.ro.
Aduna voturi si castigi!

Cand participi?
Concursul se va desfasura in perioada 1 - 28 februarie 2011.
Castigatorii vor fi anuntati pe 8 martie 2011.

Despre materiale
Fotografiile cu orientare orizontala: dimensiunea minima este de 600 pixeli pe latime si 400 pixeli pe inaltime.
Fotografiile cu orientare verticala: dimensiunea minima este 400 pe latime si 600 pe inaltime.
Dimensiunea maxima acceptata a unei fotografii este 2 MB. Fotografiile vor fi insotite de texte explicative (loc, data, etc).
Fiecare concurent va putea inscrie un numar nelimitat de materiale foto si video pe durata intregului concurs.


Despre jurizare
Materialele vor fi declarate castigatoare pe baza voturilor primite. Daca mai multe materiale au acelasi numar de voturi, decizia finala apartine juriului format din reprezentanti ai sponsorilor si partenerilor.

Drepturile de autor
Materialele inscrise trebuie sa respecte legea drepturilor de autor, precum si drepturile de proprietate. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor inscrise in concurs sau sa detina drepturile corespunzatoare de utilizare cu privire la acestea. Completarea formularului de inscriere implica acordul ca materialele inscrise in concurs sa poata fi expuse si utilizate de catre organizator, cu mentionarea numelui autorului, prezentul reprezentand consimtamant al autorilor si titularilor de drepturi de proprietate intelectuala cu privire la aceasta forma de utilizare, nelimitat in timp si spatiu.

Politica de confidentialitate
Datele personale ale participantilor sunt confidentiale si vor fi folosite doar pentru functionarea normala a concursului.

Clauze finale
Organizatorii isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui tip de material la concurs pe motiv de neconcordanta cu tema concursului.
Prin inscrierea la acest concurs, participantul confirma faptul ca a citit si a inteles toate conditiile din Regulamentul de concurs si ca le accepta.

Unde ne gasesti:
pe www.EcoPaparazzi.ro
Ne poti scrie si pe adresa contact@ecopaparazzi.ro
Pe FaceBook si Twitter
Contact
Email: contact@ecopaparazzi.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More