miercuri, 23 februarie 2011

Generatia Verde.ro

Este nevoie de tine, este nevoie de o familie cat mai mare pentru ca numarul si determinarea fac diferenta in astfel de actiuni.Vom informa, vom promova si vom educa in spiritul protejarii locurilor in care traim.
Impreuna ii vom invata pe cei tineri, impreuna ii vom dezvata pe cei varstnici, impreuna le vom aminti celor care au uitat si tot impreuna le vom explica celor care nu inteleg.
Daca si tu crezi in aceasta schimbare si esti hotarat sa faci ceva, fii alaturi de Generatia Verde. Generatia Verde este o organizatie neguvernamentala independenta, apolitica, nepartizana si non-profit ce functioneaza in spiritul protejarii si regenerarii mediului inconjurator.
Misiunea Generatiei Verde este sa sprijine rezolvarea problemelor de mediu prin promovarea cooperarii intre organizatiile neguvernamentale, guvern, sectorul profit si alte institutii, a liberului schimb de informatii si a participarii publice in luarea deciziilor privind mediul inconjurator.
Generatia Verde crede intr-o schimbare in bine a situatiei mediului in Romania la ora actuala, si tocmai din aceasta cauza a ales sa lupte pentru realizarea acestui ideal.

Generatia isi propune:

* sa informeze
* sa promoveze
* sa educe in spiritul protejarii si imbunatatirii calitatii mediului
* sa dezvolte parteneriate intre organizatii interesate
de conservarea mediului inconjurator
* sa faciliteze crearea unor grupuri de lucru in randul adolescentilor din Romania in vederea pastrarii, ingrijirii si protejarii mediului inconjurator.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More