miercuri, 23 februarie 2011

Info Mediu.eu

Cine suntem?

O echipă alcătuită din oameni pasionaţi ce împărtăşesc aceleaşi obiective şi iniţiative, pentru că nu căutăm diferenţele dintre noi, ci ceea ce avem în comun.

Profesionişti cu o experienţă de peste 5 ani în domeniul protecţiei mediului, fie că este vorba de publicarea unei reviste de ecologie, de organizarea evenimentelor de specialitate sau lansarea de campanii originale, echipa noastră este formată din oameni cărora le pasă şi cred în ceea ce facem: contribuim la protejarea mediului.

Ce facem?
Publicăm revista lunară de mediu şi ecologie Infomediu Europa din iunie 2007, sporind constant numărul de pagini ca urmare a interesului crescut venit din partea cititorilor noştri: de la 32 de pagini în iunie 2007 la 64 de pagini în ianuarie 2008 şi la 112 pagini în august 2009.
Conceptul revistei noastre pune accent pe implicaţiile globale ale protecţiei mediului şi de aceea, în interiorul revistei dedicăm un spaţiu amplu materialelor în limba engleză. Mai mult, în luna aprilie 2010 revista Infomediu Europa a devenit cea de-a 18-a publicaţie membrǎ a European Environmental Press (EEP). Suntem onoraţi şi încântaţi sǎ fim singura revistǎ de mediu şi ecologie din România care a devenit membrǎ a unei reţele europene de presǎ de mediu.
Infomediu Europa este editată într-un format A4 color, respectând cele mai înalte standarde de calitate în ceea ce priveşte designul şi tipărirea. Cele 5.000 de exemplare ale publicaţiei noastre sunt distribuite pe bază de abonamente cititorilor de specialitate cum sunt ministerele, primăriile, Agenţiile locale pentru Protecţia Mediului, Comisariatele Judeţene ale Gărzii Naţionale de Mediu, ONG-urile de mediu, agenţii economici, universităţile şi centrele de afaceri cât şi publicului larg. Revista noastră poate fi găsită şi în hotelurile de 4 şi 5 stele din Bucureşti şi Valea Prahovei.
Organizăm evenimente de mediu menite să sensibilizeze cu privire la aspectele de mediu atât autorităţile cât şi companiile. Campania „Ofensiva VERDE Continuă!” 2010 reprezintă o continuare a iniţiativelor de mediu derulate de Grupul de presă REPORTER sub patronajul Ministerului Mediului în anii trecuti. În 2007 am organizat nouǎ simpozioane sub titulatura „Instrumente de mediu în dezvoltarea afacerilor”, în 2008 o serie de opt evenimente derulate sub titulatura „ECOBUSINESS” şi în 2009 am demarat proiectul „Ofensiva VERDE continuă!”, organizând campanii de conştientizare pe probleme de mediu în opt oraşe din ţară.

Pentru publicare articole: redactie@infomediu.eu
Pentru abonamente: abonamente@reportereconomic.ro
Pentru publicitate: marketing@reportereconomic.ro

Adresa:
Bucureşti, Bd. Unirii,  nr. 12, sector 4
Tel: +4021.335.09.81; Fax: +4021.335.09.8


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More