miercuri, 23 februarie 2011

Inscrie-te in brigada de voluntari!

Cine suntem NOI?

Brigada de Voluntari este un grup de oameni tineri, veseli si energici care se dedica muncii intense, dar placute, din spatele organizarii de evenimente. Brigada vine in ajutorul organizatorilor de evenimente cu o echipa numeroasa, experimentata si flexibila, gata sa preia din sarcinile de multe ori de rutina, dar de baza necesare bunei desfasurari a unui eveniment.
De la ticketing la productie, de la acces staff la support in backstage, de la runners la promotori, Brigada de Voluntari este pregatita sa isi aduca aportul pentru o paleta larga de activitati din cadrul unui eveniment.
Experienta de peste 3 ani acumulata in mai mult de 50 de evenimente atat indoor cat si in aer liber, in tara si in strainatate, evenimente de divertisment dar si de tip academic, ecologic sau caritabil ne face sa credem ca nicio provocare nu este prea mare pentru noi!
Atuurile noastre sunt placerea de a munci, profesionalismul, flexibilitatea, experienta si dorinta de a incheia fiecare eveniment cu zambetul pe buzele nu numai ale publicului, ci si ale organizatorilor!

Cine sunteti VOI?

Voi sunteti voluntari actuali, potentiali sau viitori :) Voi sunteti cei pe care organizatorii se bazeaza ca anumite activitati de organizare sa mearga struna. Voi sunteti cei care interactioneaza cu publicul in diverse moduri, in functie de eveniment.
Nu esti sigur ca ti se potriveste? Iti dam un mic test! Ai stofa de BdV daca esti de acord cu cel putin 5 dintre urmatoarele afirmatii:
 1. Fara muzica, viata ta ar fi anosta.
 2. BdV e de fapt nume de cod pentru "bani de vodca".
 3. Esti serios/serioasa, dar doar cand e cazul!
 4. Iti place sa cunosti si sa interactionezi cu lume noua.
 5. Incepi sa fluieri/tipi cand o trupa internationala spune "Helloooooo Romania!"
 6. Ai cont pe facebook/myspace/last.fm :p
 7. Ti-ai sters demult contul de hi5!
 8. Esti fan Gmail.
 9. Ai mers cel putin o data in Vama.
 10. Ai foarte multa energie!!!
 11. Stii ca toata treaba cu voluntariatul e de fapt o chestie foarte cool :)

Sursa: BrigadaDeVoluntari.ro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More