miercuri, 2 martie 2011

Concurs de arhitectură ‘Urban ID’: Înscrie-te până pe 11 martie și câștigă o vizită la Londra

Cei interesați să participe la concursul de arhitectură și regenerare urbană ‘Urban ID’ organizat de Ambasada britanica se mai pot înscrie până pe data de 11 martie, urmând să predea proiectele cel mai târziu pe 15 martie. Detalii despre concurs sunt disponibile mai jos.  

Despre Urban ID
Vrei să intri în contact cu cel mai mare proiect de regenerare urbană din Europa – Parcul Olimpic din Londra? Propune un concept de identitate urbană pentru zona Stadionului Național Lia Manoliu din București și poți câștiga marele premiu: o vizită de două zile la Londra, care include un tur al Parcului Olimpic 2012. Premiul doi va fi un Program de Certificare şi Training ‘Romania Green Building Professional’ oferit de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi. Premiul trei constă într-o placă video performantă.


Concursul se desfășoară în perioada 15 februarie – 15 martie 2011. Detaliile de participare sunt disponibile la ukinromania.fco.gov.uk.

Londra 2012: PARTICIPĂ ȘI TU

Echipa de comunicare
Ambasada britanica

: URL: www.ukinromania.fco.gov.uk : BLOG: Visit our blog at http://blogs.fco.gov.uk/roller/romania/  : FACEBOOK: Like us on Facebook at http://facebook.com/BritishEmbassyBucharest/; : TWITTER: Follow us on Twitter @ukinromania


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More