miercuri, 2 martie 2011

Despre Hartie Reciclata.ro

Esti o persoana perfect adaptata lumii moderne. Preocuparile tale se schimba de la an la an. Perceptiile la fel. Evoluezi o data cu progresul tehnologic. Poate nu te-a interesat pana acum sa tragi cu ochiul in spatele produsului finit, la lunile intregi de cercetare, la complicatul proces tehnologic si resursele consumate pentru realizarea acestuia.
Acum cativa ani, din cand in cand, mai auzeai pe ici pe colo un cuvant relativ nou pentru tine: RECICLARE. La inceput era chiar la moda. Pareai o persoana mai interesanta daca spuneai: ”eu reciclez” si ii sfatuiai pe altii sa faca la fel. Nu ai stiut, de fapt, niciodata ce inseamna cu adevarat  “sa reciclezi”. Ca mine, si ca altii multi, o vreme  ai crezut, probabil, ca se confunda cu cei sapte ani de acasa, cu “a fi civilizat”, si carai o hartie, un ambalaj sau o sticla de Cola pana la cel mai apropiat cos de pe strada si erai cu constiinta impacata. A venit momentul ca “reciclare” sa se transforme in “recicleaza!!!”… A venit timpul sa stii cu adevarat ce inseamna “a recicla”... A venit timpul sa fii cu adevarat interesat….
Incepe cu adevarat!

http://www.hartiereciclata.ro/ te roaga sa reciclezi si tu!
Proiectul “Hartiereciclata.ro” apartine ANTALIS ROMANIA si face parte din politica de responsabilitate sociala a companiei.

Grupul Antalis este unul din liderii europeni in distributia materialelor utilizate ca suport in comunicare: hartii tipografice (Print), hartii pentru birou (Office), hartii pentru ambalaj si de protectie (Packaging), signalistică & comunicare vizuală (Visual Communication).
Antalis Romania este la randul sau leader in Romania in distributia de hartii si cartoane tipografice si hartii pentru birou.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More