marți, 1 martie 2011

Gând la gând cu mărţişorul de pământ

Nu e moment mai bun ca luna lui Marte să dăruieşti un cadou, să plantezi un copac şi să oferi, totodată, un mărţişor cu rădăcini pentru sărbătorite şi sărbătoriţi. Eşti gând la gând cu mărţişorul de Pământ?

În perioada 1-8 martie, MaiMultVerde oferă o alternativă la tradiţionalul buchet de ghiocei sau mărţişor: un cadou care durează, adică un copac. Da, continuăm seria cadourilor cu copaci în aşteptarea primăverii!Laughing

Intra pe www.maimultverde.ro/sustine şi donează minim 10 lei pentru un copac simbolic şi o felicitare în numele persoanei dragi. Voluntarii MaiMultVer
de vor pune cadoul în pământ la plantarea din luna aprilie, iar copacul va purta numele destinatarului cadoului!


Donaţiile pot fi şi mai mari, până la 150 de lei, pentru care voluntarii vor planta 15 puieţi dintr-un foc.
În plus, ai ocazia să plantezi cu mâinile tale cadoul oferit sau primit, dacă vrei să te alături fizic voluntarilor MaiMultVerde. Iar dacă doreşti, vei primi periodic pe e-mail noutăţi despre copăceii donaţi şi vei avea fotografii şi veşti de la ei.
Dacă priveşti în timp, gestul tău oferă aer curat şi oxigen, lucruri pe care vei vrea cu siguranţă să le păstrezi în piept şi în viitor. Iar cei dragi se vor bucura an de an, primăvară cu primăvară, alături de copăcel.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More