miercuri, 30 martie 2011

Mai Mult Verde - Anunta plantare la Snagov pe 1 aprilie


Echipa MaiMultVerde te invita sa pui mana pe cazmale si sa umpli galetile cu apa pentru prima plantare din cadrul campaniei ”Fa cadou un copac!”. Aceasta va avea loc pe 1 aprilie, la Snagov, in apropierea complexului Astoria.
Peste 2000 de puieti vor fi inradacinati weekendul acesta in imprejurimile Bucurestiului, ca urmare a donatiilor primite in cadrul campaniei de fundraising, desfasurata de MaiMultVerde din decembrie 2010 pana in martie 2011.
Plecarea se va face la ora 8:00, din Bucuresti, Piata Revolutiei – parcarea de la Ateneu (fostul Restaurant Cina), iar intorcerea va fi in jurul orei 18:00, in acelasi loc. Ca de fiecare data, MaiMultVerde asigura transportul cu autocarul, masa de pranz si apa, precum si cele nesare plantarii (puieti, unelte, manusi de protectie) pentru 20 de voluntari.
Daca vrei sa te numeri printre cei 20, trimite-ne un e-mail la adresa voluntar@maimultverde.ro, cu subiectul ”Plantare Snagov 1 aprilie”, in care sa precizezi numele tau, telefonul si e-mailul la care poti fi gasit.
Campania ”Fa cadou un copac!”, derulata incepand din decembrie 2010, a pornit de la necesitatea strangerii de fonduri pentru impadurirea Romaniei. Oricine doneaza, contribuie la plantarea unui copac, astfel ca, pentru a atrage cat mai mulți cumparatori, ne-am folosit de sarbatorile tradiționale ale romanilor și le-am oferit posibilitatea de a-și face cadouri neconvenționale și ”verzi” in același timp. Astfel, oricine doneaza contravaloarea de 10 lei (necesara plantarii unui copac) primește și o felicitare pe care sa o poata oferi mai departe cadou. Sumele donate pot fi insa și mai mari, iar copacii plantați mai mulți. Astfel, acestea pot ajunge pana la 150 de lei, pentru care se vor planta 15 puieți. In plus, donatorii au posibilitatea de a lua parte la actiunea de plantare alaturi de voluntarii MaiMultVerde.
Mai multe informatii despre campania de donatii si cum pot fi realizate acestea se gasesc la www.maimultverde.ro/sustine.
Te asteptam la plantare!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More