vineri, 18 martie 2011

Mai Mult Verde - Întâlnirea de la Earth Hour

Întâlnirea de la Earth Hour

-
Hai să ne vedem pe întuneric şi în 2011 la Earth Hour, iar pentru cei ce n-au participat la ediţiile trecute, să fie blind date cu lumina stinsă!
Aşadar, sâmbătă, 26 martie, de la 20:30, stinge şi tu lumina pentru o oră, oriunde te-ai afla, şi fă un gest frumos şi simbolic pentru natură şi cei din jur…Şi nu te opri aici: află ce poţi face zi de zi ca să reduci impactul negativ asupra Planetei şi pune în practică alături de ceilalţi!
-
WWF România te invită la cea mai mare manifestare de mediu din istorie, în 50 de oraşe din ţară şi alături de alte 128 ţări de pe Glob. Două milioane de români au stins simbolic lumina pentru o oră în 2009, iar în 2010 au participat oficial 37 de oraşe româneşti la eveniment.
-
MaiMultVerde susţine iniţiativa Earth Hour 2011 şi invită toţi voluntarii să participe şi să tragă un semnal de alarmă asupra schimbărilor climatice, economisirii resurselor Planetei şi folosirii energiei alternative. Gestul nostru militează pentru un stil de viaţă echilibrat şi sănătos, în acord cu legile naturale şi nu împotriva lor…
-

-
Pe pagina http://earth-hour.ro/, susținătorii Earth Hour se pot înscrie la evenimente, pot accesa ghiduri speciale, cu idei de acțiuni și evenimente specifice, pot descărca materiale de promovare și pot fi la curent cu ultimele noutăți legate de Earth Hour în România și în întreaga lume.
-
Evenimentul se va bucura, în continuare, de sprijinul lui Zoli Toth, Ambasadorul Earth Hour în România.
-
Anul acesta s-a lansat şi platforma specială 60+, care vă permite să împărtășiţi în întreaga lume idei, poveşti sau planuri despre cum alegeţi să reduceţi impactul negativ asupra planetei. Platforma este accesibilă la http://www.beyondthehour.org/
-
:: via earth-hour.ro
:: http://romania.panda.org/


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More