miercuri, 30 martie 2011

O veste extraordinara data de echipa LDIR - Ce-ai spune să o facem din nou?“Let’s Do It, Romania!”, cel mai mare proiect de implicare socialaă, se întâmplă din nou! Suntem gata de noi provocări şi te vrem alături de noi!
După succesul actţunii de pe 25 septembrie 2010, când peste 200 000 de voluntari au ieşit la curăţenie în întreaga ţară, iată că a venit momentul să arătăm că putem mai mult!
Ce îţi propunem pentru început ? Să faci parte din echipa noastră şi să scrii alături de noi o nouă pagină din povestea frumoasă pe care am început-o în 2010. Anul trecut, în toată ţara, peste 800 de voluntari au ajutat la organizarea acţiunii de curăţenie de pe 25 septembrie şi au făcut-o cu pasiune, cu bucurie şi cu mândria de a contribui la schimbarea în bine a României!
Eşti creativ şi dornic să duci mai departe vestea despre “Let’s Do It, Romania!”? Te pricepi la fundraising şi ai vrea să îţi pui în valoare abilităţile pentru a ajuta la reuşita proiectului? Eşti la curent cu toate noutăţile din IT şi le aplici cu mare uşurinţă? Îţi place să organizezi lucruri şi să pui toate piesele unui proiect la locul lor? Ai cunoştinţe de logistică şi vrei să le pui în practică într-un proiect de anvergură naţională? Dacă răspunsul la oricare din aceste întrebări este da, avem pentru tine un loc în “Let’s Do It, Romania!” :)
Intră pe www.letsdoitromania.ro şi aplică pentru una dintre poziţiile disponibile. Trimite-ne CV-ul tău, precum şi o scrisoare de intenţie la adresa hr@letsdoitromania.ro. Te aşteptăm cu mare entuziasm în echipa noastră!
Care sunt beneficiile? Ai ocazia să faci parte din echipa de organizare a unui proiect fără precedent în România, te vei bucura de o experienţă unică, din care vei învăţa enorm şi vei descoperi o multime de lucruri noi despre tine, pentru ca la final să spui cu mândrie: ” Am făcut-o, Romania!”. Şi să nu uităm de distracţie, pentru că la noi râsul e la ordinea zilei :).
Abia aşteptăm să te cunoaştem!

Echipa Let’s Do It, Romania!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More