sâmbătă, 23 iulie 2011

Mai Mult Verde - Vrei să fii voluntar pentru un „Grătar Curat” la Snagov?

MaiMultVerde şi Golden Brau te scot la voluntariat în aer liber duminică, 24 iulie, la un Grătar Curat 2011 în Pădurea Snagov, din apropierea Complexului Snagov Astoria
 
Avem mare nevoie de ajutorul tău ca să dăm un exemplu pozitiv oamenilor care nu îşi strâng gunoiul după ce merg la grătar. 

Dacă ai peste 18 ani şi vrei să te numeri printre voluntarii de la Snagov, scrie până joi, 21 iulie, un e-mail cu subiectulGrătar Curat 2011 pe adresa miruna [at] maimultverde.ro şi înscrie-te la acţiune! 

Lasă numele, prenumele, vârsta şi un număr de telefon de contact. După înscriere, vei fi contactat pentru confirmarea participării la acţiunea de voluntariat şi vei primi mai multe detalii organizatorice.

MaiMultVerde
 asigură voluntarilor transport gratuit cu microbuzul din Bucureşti, mâncare şi apă pt. masa de prânz, materialele de curăţenie, tricoul şi şapca de voluntar „Grătar Curat”. Acţiunea de curăţenie şi informare se va desfăşura timp de o zi.

Ora plecării din Bucureşti va fi 8.30, iar returul în jurul orei 16.00. Voluntarii care se pot deplasa cu mijloace de transport personale, sunt rugaţi să confirme participarea la acţiune pe adresa de e-mail mai sus menţionată.

Hai cu noi duminică, 24 iulie, să curăţăm, să informăm şi să ne distrăm la un grătar curat în Snagov!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More