sâmbătă, 23 iulie 2011

Umbrela Verde - Cautam Ambasadori Umbrela Verde in blogosfera!

Daca aveti un blog si dorinta de a va implica intr-o mobilizare Eco, atunci va invit sa va inscrieti intr-o competitie unica! Scopul nostru este:
1) sa ii premiem pe bloggerii implicati in initiative responsabile si
2) sa le transmitem autoritatilor propunerile voastre de protejare a mediului urban :D
Asadar, raspundeti pe blogurile voastre la intrebarea:
‘Care crezi ca sunt cele mai importante masuri pe care autoritatile si locuitorii ar trebui sa le ia pentru a imbunatati calitatea mediului din orasul tau?’
(Solutiile se pot referi la oricare dintre capitolele: pastrarea curateniei, reducerea poluarii, incurajarea reciclarii si a consumului redus de energie electrica, responsabilizarea locuitorilor s.a.).
Trimiteti-ne apoi link-ul catre articol pe contact@umbrelaverde.ro, iar noi il vom publica intr-un update la acest post. Deadline-ul este miercuri, 29 iunie.
Va incurajam sa veniti cu propuneri cat mai indrazneteutile dar si realiste. Asta pentru ca avem avantajul de a fi urmariti de autoritati si locuitori datorita competitiei ‘Capitala Verde a Romaniei’, desfasurata in parteneriat cu Ministerul Mediului Wink

Evaluarea raspunsurilor si… Premiile!

Intre 29 iunie si 3 iulie, link-urile catre raspunsurile voastre vor fi publicate intr-un poll pe pagina noastra de Facebook.
Votul este public si poate participa orice sustinator care are un cont pe Facebook. Noi vom mobiliza comunitatea sa va voteze, iar la final vom trage linie: primii 3 cei mai votati bloggeri vor fi Ambasadori Umbrela Verde!
Iata premiile:
Locul 1: o bicicleta + … un guest post pe blogul nostru (no. 1 in Zelist) pe o tema despre ecologie;
Locul 2: un iPod;
Locul 3: o pereche de role.
In plus, toti cei 3 castigatori vor primi si cate un banner personalizat cu titlul de ‘Ambasador Umbrela Verde’, pentru blog.

Asteptam raspunsurile voastre!

Va amintesc motivele cele mai importante pentru care merita sa participati: ideile voastre vor fi promovate catre un public interesat si veti primi recunoastere pentru implicarea voastra!
Asa ca, haideti sa ii dam drumul uneia dintre cele mai importante mobilizari eco in blogosfera!  

Publicat de Alina Bratu (Joi, 23 Iunie 2011)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More