miercuri, 17 august 2011

Colectia Faptelor Bune


“Plantam fapte bune in Romania!” lanseaza o nouă campanie de implicare sociala adresata tuturor celor activi in comunitate.

Daca stii pe cineva care:
  • a fost voluntar intr-un ONG
  • a participat la actiuni de protectie a mediului, educatie, cultura, ajutorare de oameni nevoiasi, donare de sange, donare de carte
  • s-a implicat in bunul mers al comunitatii din care faci si tu parte (la tine in scoala, companie, cartier, bloc sau oras)
  • ti-a acordat un ajutor intr-o situatie dificila, care poate inspira si alti oameni
  • printr-un gest a reusit sa-ti aduca bucuria sau ajutorul atunci cand aveai nevoie

In acest moment iti lansam invitatia de a il/o inscrie in „Colectia Faptelor Bune” din comunitatea ta.  In perioada 5 septembrie –  7 octombrie 2011 ne dorim sa aflam cat mai multe fapte bune care s-au intamplat in tara.
Cum se fac inscrierile
  • Va fi disponibil un formular de inscriere.
  • Te rugam parcurge intre timp Regulamentul de Organizare al campaniei. (parcurgerea regulamentului este obligatorie pentru participarea in campanie)
  • Vom actualiza periodic lista cu cei care vor fi inscrisi pentru faptele lor bune facute in comunitate. Ea va fi mentinuta pe website pe toata perioada campaniei (5-7 ani).

Haideti sa-i punem la loc de onoare pe cei care ies din confortul propriu pentru a ajuta comunitatea sau oamenii din jur!
Haideti sa-i cunoastem pe oamenii care au facut o fapta buna fara sa ceara nimic in schimb, care au adus zambetul pe chipul altcuiva!
Haideti sa aflam cati romani merita aplauzele noastre si merita sa-i avem drept modele!


Pentru 10 din faptele bune facute in Romania, avem un mesaj de incurajare: vom acorda cate un puiet in ghiveci pus la dispozitie de Garden Center Grup pe care faptuitorii de bine si cei pe care i-au ajutat, sa-l planteze si sa-l ingrijeasca.

Acest copacel este simbolul tuturor lucrurilor bune pe care le putem face. Ne dorim ca romanii care fac fapte bune sa preia raspunderea de a-i motiva si pe cei din jurul lor sa faca la fel.


Haideti sa auzim de cat mai multe fapte bune in intreaga comunitate!


Haideti sa luam model de la ele!Sursa: Plantam Fapte Bune in Romania


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More