marți, 20 septembrie 2011

Mai sunt 3 zile pana la curatenia nationala. Participa si TU!

Buletin de Stiri Let''s Do It, Romania!


Dragul sau draga noastra,


Sambata este 24 septembrie! Ziua cea mare, in care vom face curatenie in toata tara, intr-o singura zi! Ne bucuram ca esti alaturi de noi si vrem sa-ti multumim pentru ca si tu crezi intr-o Romanie mai curata!


Daca doresti ca liderul echipei tale sa poata vedea datele de contact ale membrilor din echipa ta si inclusiv pe ale tale pentru a lua legatura cu tine, te rugam sa editezi profilul de pe aplicatie, aici.


Iata cele mai importante informatii despre ziua de 24 septembrie:


1. Te asteptam sambata dimineata, de la ora 8, la punctul de inregistrare cel mai apropiat de tine! Lista cu punctele de inregistrare pentru fiecare judet se gaseste aici. E foarte important sa treci pe la un punct de inregistrare, ca sa primesti informatii despre curatenie, sa semnezi instructiuni de siguranta si sa fi luat in evidenta pentru rezultatele proiectului.
2. Curatenia dureaza de la ora 8 la ora 15.
3. Parcurge Manualul de Curatenie si Normele de siguranta cu toate informatiile necesare.
4. Lista de adrese a punctelor de inregistrare poate fi accesata aici.
5. Daca poti, ia-ti propria pereche de manusi si rola de saci (120l).
6. Imbraca-te adecvat conditiilor meteo.
7. Dupa curatenie, avem o mare rugaminte: sa ne confirmi rezultatele muncii tale :) Asa vom sti exact cifrele pentru actiunea de curatenie, cifre cu care sa ne mandrim! Te rugam sa ne trimiti un sms la numarul 1714 cu urmatorul format: Abreviere judet, Numar membri echipa, Numar saci stransi, ID morman (dacă exista) sau sa accesezi la mormanul alocat anterior pe site optiunea „Curatat”.
8. Te rugam ai rabdare daca lucrurile nu merg intotdeauna struna. :-)


Si inca ceva: daca mai ai prieteni care nu sunt convinsi inca, mai fa o incercare! E foarte posibil sa fie molipsiti de entuziasmul tau si sa te surprinda chiar si pe tine! :)

Let's do it, Romania

www.letsdoitromania.ro


2 comentarii:

Copacul Meu spunea...

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

Caloianu Lucian - Mihai spunea...

Salut, sustin cu placere proiectele voastre fara a primi ceva in schimb, mi-ar place daca a-ti incerca o colaborare cu "Plantam Fapte Bune in Romania" vine puternic din spate si pe plin de oameni minunati ca voi... Spor si sper sa primesc pe mail fiecare nou anunt de-al vostru ca sa le pot publica pe blog-ul meu eco... ( caloianu_lucian@yahoo.com ) Zi faina! Keep it green...

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More