vineri, 16 septembrie 2011

Mai Mult Verde - Poti deveni coordonator voluntar!

Ai ocazia sa devii coordonator voluntar la MaiMultVerde pentru o serie de proiecte de plantare ce vor avea loc in perioada septembrie-noiembrie a.c.

Treci la urmatorul nivel de voluntariat si invata cum sa coordonezi actiuni cu voluntari si sa organizezi proiecte de protectia mediului.

Trimite un e-mail pe adresa voluntar@maimultverde.ro in care ne explici de ce vrei sa devii coordonator voluntar la MaiMultVerde, experientele tale similare anterioare (daca exista), care este timpul pe care esti dispus sa-l dedici acestei activitati si alte conditii sau nevoi speciale pe care vrei sa ni le transmiti. Nu uita sa lasi in e-mail numele, prenumele, datele la care poti fi contactat/a si localitatea in care locuiesti.

MaiMultVerde iti ofera instructaj specializat timp de 3 zile la sfarsitul lunii septembrie, transport, masa si cazare gratuite atat la plantarile din toamna, cat si in perioada instructajului, dar si un plus de experienta cu care te poti mandri in CV.

Daca ne convingi, vei lucra alaturi de noi in regim de voluntariat, in selectionata celor mai buni 20 de coordonatori voluntari.
Asteptam inscrierea ta pana la data limita 25 septembrie 2011. Succes!Cu drag,
Echipa MaiMultVerde


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More