vineri, 18 noiembrie 2011

Silviana Cosma: Romanii sunt creativi


SILVYON NOVEMBER - 17 - 2011
Dovadă fiind și ultima campanie pentru Rom. Ideea stă în felul următor: sugestiile pe care le primești de pe Google atunci când cauți informații despre români, nu sunt tocmai plăcute (chiar deloc), indiferent că vorbim de .com, .fr sau .ro . Nici imaginea internațională nu e un punct forte, nici mass-media românească (cu detalii exacte au venit cei de la refresh.ro, aici).
Așadar, pentru că nu o să ne ajute nimeni în această privință, responsabilitatea rămâne a noastră, iar o soluție avem chiar în acest spot:
Manafu scrie foarte bine astăzi, afirmând că românii chiar sunt oameni buni. Și chiar sunt! Cei din jurul meu îmi dovedesc asta zilnic prin fiecare lucru pe care îl fac.
Aspectele negative sunt mai ușor de observat, de criticat, de comentat. E ca un reflex. Dar să realizezi un lucru cu adevărat bun sau să îl susții, necesită un efort suplimentar.
McCann a găsit o metodă simplă, care nu cere mult timp, dar care merită! Așadar, rugămintea mea este: urmăriți campania (nu ia mult) și participați și voi. E un pas mic, dar cu rezultate vizibile. Nimic nu se poate schimba peste noapte.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contacteaza prin Yahoo Messenger

Twitter Delicious Facebook Digg Favorites More